Çamlıdere'de Adem Ceylan sevgisi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Çamlıdere'lilerin misafiri oldu.

Siyaset 23.02.2014 10:53:23 0
Çamlıdere

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Çamlıdere’lilerin misafiri oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney’in Çamlıdere SKM açılışı dolayısıyla katıldığı ziyarette Adem Ceylan Çamlıdere halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı.

Ceylan Çamlıdere’lilere yaptığı konuşmada “Annelerim, babalarım, kardeşlerim, amcalarım, çok değerli hemşerilerim; hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bugün buraya geldiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

İşte aranızdan biri sizden biri, size hizmet etmek için size hizmetkâr olmak için tekrar aranıza dönen birisiyim. Ben bu topraklarda doğmuşum Şeyh Ali Semarkandi’nin manevi şemsiyesi altında olan bu topraklar bizi doğurmuş, havasını teneffüs etmişiz, suyunu içmişiz. Bu memleket bizi yetiştirmiş, manevi değerler vermiş. Buradan aldığımız manevi değerler ve terbiye ile bugüne kadar bu topraklara hizmet etmeye çalıştık. Sadece kendi doğduğumuz yere değil, Ankara’nın tüm ilçelerine 900 köyüne hizmet ettik. O dönem sizinle birlikte olduk, sizin için çalıştık. Artık yeni bir dönem başlıyor. Yeniden hizmet etmek için aranızdayım.” Dedi.

Sözleri sık sık “Çamlıdere seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesilen Ceylan sözlerine şöyle devam etti.

Bugün bu tablo bizi son derece mutlu etti.  Bizi kucakladınız. Siz zaten her zaman evladınıza sahip çıktınız. Bizim heyecanımıza ortak oldunuz.

Değerli hemşerilerim sizin aranızdan çıkan birisi 8 yıl Ankara’ya hizmet etmeye çalıştı. Hakkınızı helal edin. Size yapılan her şey de helal olsun. Ama bu size yetmez, siz çok daha fazla hizmetle ve çok daha fazla yatırımlarla siz devletle buluşmaya layıksınız.

Yenimahalle’de önce teşkilatlarımız sonra Sayın Başbakanımız Ak Parti’yi Adem Ceylan temsil edecek dedi. Üzerimize çok büyük bir mesuliyet yüklendi. Ama bu yükü sadece biz taşımayacağız. Yükü paylaşacağız. Sizin hayır dualarınızla, çalışmalarınızla, gayretlerinizle paylaşacağız. Sizin sevginizle taşıyacağız. Son 10 yılda Ak Parti İktidarının Ankara kırsalının tamamında yaptığı hizmetleri ve yatırımları ortada. İşte Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can’ın Çamlıdere’yi bir şehir havasına Sokması… İşte Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Çamlıdere’ye vermiş olduğu değer. Burayı, Çamlıdere’yi bir manevi başkent yapması… Yaptığı hizmetler ortada bundan sonrada burayı abat edecek.”  Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04